skip to Main Content
095.8579.799 lordgradnja@gmail.com

ALU I PVC STOLARIJA PROIZVODI – LORD GRAĐENJE d.o.o.

Kvalitetna rješenja – ALU i PVC stolarija proizvodi

Prozorski sustavi

Prozori su puno više od samog otvora na Vašem objektu. Dizajn prozora igra važnu ulogu u cjelokupnom izgledu objekta. Prozori moraju zadovoljiti zahtjeve za toplinsku izolaciju i sigurnost. Pri odabiru prozora potrebno je odabrati i adekvatan dizajn. Lord Građenje nudi kvalitetna rješenje – ALU i PVC stolarija proizvodi.

pvc stolarija proizvodi

Sustav profila Streamline

PVC stolarija proizvodi – Visoko kvalitetno rješenje.
Prozorski profil Streamline pružaju mnogo. Streamline sustav izuzetnog dizajna pruža udobnost te uvelike smanjuje potrošnju energije. Moderna prozorska tehnika sa peto ili sedmo komornim sustavom, 76 mm dubinom ugradnje i dvije brtve jamči optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju te ujedno i visoku sigurnost. JEdnostavan za održavanje i otporan na sve vremenske uvjete, prozor profila  Salamander postavio je nove standarde.

pvc stolarija proizvodi

Sustav profila bluEvolution

PVC stolarija proizvodi – Salamander kvaliteta
bluEvolution  Salmander objedinjuje moderan dizajn i visoku kvalitetnu tehnologiju. bluEvolution je prozorski sustav budućnosti. Visoka kvaliteta, izuzetna toplinska i zvučna izolacija, energetska učinkovitost, jednostavno održavanje te mogućnost recikliranja, samo su neke od odlika bluEvolution sustava. U svojoj ponudi  Salamander ima dvije vrste profilnih sustava bluEvolution. Odlična izolacija i izuzetna kvaliteta bazira se na profilima sa dubinom ugradnje 82 mm i 92 mm.

salamander bluevolution pvc stolarija

Profilni sustavi 2D i 3D

PVC stolarija proizvodi – Elegancija i kvaliteta u jednom
Za ugodnu i zdravu unutrašnjost Vašeg objekta bitan je izbor adekvatnog prozora. Elegantnog izgleda, 2D profil sa dubinom ugradnje 60 mm također nudi izuzetnu funkcionalnost. Atraktivni 3D profil s dubinom ugradnje od 76 mm, opremljen s tri brtve, pruža toplinsku i zvučnu izolaciju kao i protuprovalnu zaštitu visoke razine.

salamander 3d pvc stolarija

Ostali dodaci za prozore i vrata

PVC stolarija proizvodi – Dodatna kvalitetna rješenja
Rolete nas štite od neželjenih pogleda, sprečavaju zagrijavanje prostorije u vrućim ljetnim danima i predstavljaju izolacijsko sredstvo u hladnim zimskim danima. Atraktivan dizajn, prilagodljiva veličina i značajke, ali i dodatna zaštita od provale, samo su neke od karakteristika ovih proizvoda.
Tvrtka Lord građenje u svojoj ponudi ima nekoliko praktičnih dodataka za prozore i vrata. Jedan od njih je zaštitna mreža od insekata, odnosno komarnici. Riječ je o dodatku koji je potreban svakom domu. Bilo da trebate komarnike za prozore ili balkonska vrata, proizvodi tvrtke Lord građenje zadovoljit će Vaše zahtjeve.

dodaci za prozore i vrata

Garancija kvalitete

PVC stolarija proizvodi – Garantirana kvaliteta
Kvaliteta svih proizvoda tvrtke Lord građenje je garancija kvalitete. Proizvodi i materijali jamče dug vijek trajanja bez potrebe popravka i zamjena. Profil Salamander je prisutan u brojnim europskim zemljama. Profil Salamander slovi za vodećeg svjetskog proizvođača  PVC stolarije. Izuzetno nam je zadovoljstvo blisko surađivati sa partnerom te zajednički unaprijeđivati rješenja za naše klijente.

garancija pvc stolarija
Back To Top