skip to Main Content
095.8579.799 lordgradnja@gmail.com

Lord građenje d.o.o.

Tvrtka Lord građenje osnovana je 2010. godine, registrirana za više djelatnosti, a kao glavna djelatnost je izrada PVC i ALU stolarije .

U tvrtki je stalno zaposleno sedam (7) kvalificiranih i kvalitetnih djelatnika koji će doći u Vaš objekt, uzeti mjere, izraditi i montirati željeni ALU ili PVC proizvod.

Orijentirani smo proizvodnji isključivo kvalitetnih proizvoda baziranih na vrhunskim materijalima njemačkog proizvođača SALAMANDER.

pvc stolarija Lord

U proizvodnji primjenjujemo najsuvremeniju tehnologiju koristeći najkvalitetnije materijale čime postižemo visoku kvalitetu izgrađenih objekata i izvedenih radova uz optimalne cijene.
Materijali i sva popratna oprema kao što su profili, okovi, komarnici, rolete, grilje, stakla i klupčice su vrhunske kvalitete poznatih europskih tvrtki.
U potpunosti samostalno obavljamo sve stručne postupke i eventualne građevinske radove. Naša PVC stolarija je garantirano visoke kvalitete, uz prihvatljive cijene, profesionalan pristup poslu te sigurnu isporuku i montažu u unaprijed dogovorenom roku.

Obratite nam se s povjerenjem!

Naš partnera tvrtka Salamander Industrie Produkte

Salamander Industrie Produkte vodeći proizvođač i dobavljač sustava prozorskih okvira

Godine iskustva učinile su tvrtku Salamander Industrie Produkte vodećim proizvođačem i dobavljačem sustava prozorskih okvira. Riječ je o tvrtki čije proizvode koristimo i koja svoj posao obavlja u skladu s visokim standardima kvalitete. Kao i nama, klijent im je na prvom mjestu, stoga nam je od iznimne važnosti upoznati se s individualnim željama i potrebama svojih klijenata, kao i poštivati dogovorene rokove.

Back To Top